24 June 2015

Berhati-hati Kawan-kawan: Kejadian di Mydin S2 go viral!

  24 June 2015


PERHATIAN....BERHATI2 KAWAN2 SEMUA.. Viral share kat Facebook baru baru ni!!!

Dugaan di bulan Ramadhan..Kejadian d Mydin S2..selepas membeli brg2 dapur dan masukan segala2 brg2 dlm bonet keta tiba2 datang seorang lelaki india mengarahkn membuka bonet keta utk memeriksa no chasis..katanya tak bayar cukai import..tak layan pun terus masuk keta n kunci keta tp tak boleh nk kemana2 sbb dh kena block belakang keta...hilang sabar..turun keta terus tanya mana kad kuasa kastam nk block atau rampas keta saya..barulah dialihkn keta n boleh lah keta keluar dari kawasan parking..keluar dari parking tetap ikut dr belakang dan terus pergi balai polis S2..agaknya tau pergi balai polis terus hilang...dlm keadaan panik hanya sempat ambik gambar ni je..harap jadi pengajaran n panduan buat kawan2 agar2 berhati2 segalanya berkemungkinan terjadi d musim perayaan ni..

dr: Ez Lisa
logoblog

Thanks for reading Berhati-hati Kawan-kawan: Kejadian di Mydin S2 go viral!

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment